Böcker,  Drakar,  Fantasy/Sci-fi

Alvblodstrilogin 1 – Drakviskaren (2017)

Författare: Lovisa Wistrand

”Hämnd. Kärlek. Förbjuden magi. 
Och en tusenårig kraft som väcks till liv igen.

Vid 21 års ålder får alla kvinnliga solalver en förmåga. Men Iszaelda får ingen. Hon är annorlunda. Utstött. Passar inte in. 

När byn attackeras och bränns till marken, ger sig 
Iszaelda av efter hämnd. Ödet tar henne från den frost-klädda skogen Valeanrae, till Gorgoroths djungler och ruinerna av den underjordiska staden Sumetra. Fiendens ledare måste dö, och hon ska bli den som dödar honom. 

Men så får hon känslor för en man. En man vars kärlek skulle förstöra allt. Och medan en uråldrig kraft väcks till liv, en kraft som alla trodde var utdöd, kastas Iszaelda in 
i en farlig kamp, där gränsen mellan det goda och det 
onda är vingtunn. 

Allting har ett pris och ingenting är gratis. Hur mycket är Iszaelda villig att offra? Kan hon viga sitt liv åt krafter som ingen borde lita på? Och kan hon döda den hon älskar?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188265791_200x_drakviskaren_kartonnage

Recension: Jag började på Drakviskaren för flera månader sedan och kom 23 sidor och det tog stopp. Jag bestämde mig för att lägga undan den och jag är så glad att jag gjorde det för det var inte fel på boken utan på mitt humör. Den här boken var helt perfekt för mig. Drakar och mörk magi, vad mer kan man begära? Jag har egentligen inte så mycket att säga för det här är en berättelse som ska upplevas, mycket känslor är det. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar från Whip Media

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *