Böcker,  Skönlitteratur

30 dejter på 30 dagar (2018)

Författare: Sarah Title

”Melissa, eller Bernie som hon kallas, har aldrig brytt sig om berömmelse. Som bibliotekarie på ett universitetsbibliotek är det heller inte särskilt ofta möjligheten att bli kändis uppenbarar sig. Men när en video av ett frieri som äger rum i biblioteket blir en viral succé, är det inte de nyförlovade som uppmärksamheten riktas mot, utan mot Bernie som i en helknasig min himlar med ögonen åt hela spektaklet. Snart är ”Ogillande bibliotekarien” ett begrepp som snurrar runt i alla sociala medier.

Colin är journalist och om han inte får ett scoop snart är troligtvis hans karriär som dejtingrådgivare i en ung, hipp nättidning över. Trots hans egna högst bristfälliga meriter på dejtingscenen lyckas han till sin chefredaktör pitcha idén om att hitta dejter till de odejtbara – till exempel Bernie.

Bernie tror inte på lyckliga slut och klarar sig alltid utmärkt på egen hand. Men hon har också svårt att motstå en utmaning. Hon går alltså med på Colins förslag om att dejta 30 olika män på 30 dagar. Men det blir inte den hon tänkt som vinner hennes hjärta till slut.”

9789198409680_200x_30-dejter-pa-30-dagar_kartonnage

Recension: 30 dejter på 30 dagar var roligare än vad jag hade förväntat mig. Jag satt och skrattade för mig själv i ett hörn i soffan. Det som som jag saknar i boken är en djupare kontakt mellan huvudpersonerna. Det känns som mycket i boken beskrivs snabbt och ytligt. Jag uppskattar historien men tror inte jag kommer läsa fler i serien. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *