Vardag

Wonderlandishlytag

Varganatts bokhylla har hittat denna roliga hos Boklunga! Så nu lånar jag vidare. Jag har läst Alice i Underlandet och många olika varianter på Wonderland, ett ställe jag älskar. Så kände att jag måste svara.

Alice; En bok du tappat bort: Det är med att tappa bort böcker !! Jag kan som tur är inte komma på att jag har tappat bort någon som jag inte hittat igen. Men böcker som är tillfälligt felplacerade ger mig panik.

The White Rabbit; En bok du inte haft tid att läsa: Ett par hundra. Jag är mest orolig över böcker jag inte äger som jag vill läsa för vips så är helt plötsligt vissa böcker inte kvar på marknaden länge. Så jag försöker köpa alla måsten och sen kan de få vila i lugn och ro i min bokhylla tills de blir lästa.

Mad hatter; En bok som gjorde dig galen på ett bra vis: Jag har lätt att fastna i olika världar som jag läser om, eller platser på vår egen planet. Så många resplaner planeras efter böcker. Sista jag kommer på är väl Floras förlorade minne som fått mig planera att åka till Svalbard och en blivande tatuering.

Dormouse; En bok du somnat till: Känslan av att vara på väg att somna pga av en tråkig bok har hänt men jag tror aldrig att jag har somnat på riktigt mitt i en bok. Hinner alltid lägga ifrån mig böcker innan jag somnar. Är alldeles för rädd för att de ska få fula kanter annars. Men Strindberg, som jag var tvungen att läsa i en kurs fick mitt liv att stå helt still medan jag läste, önskar jag hade somnat.

Queen of Hearts; En bok som krossade ditt hjärta: Här får jag också lov att säga Backman, speciellt Min mormor hälsar och säger förlåt. Älskar den!

Knave of Hearts; En bok som gav dig en baksmälla: Jag vet att jag har fått det när jag läst ut några av mina favorit serier. När en serie man verkligen fastat i tar slut känner man sig helt tom inombords och vet inte vad man ska ta sig till.

Mock Turtle; En bok som fick dig att gråta: Jag gråter inte lätt när jag läser. Jag kan känna att det känns totalt hopplöst och ledsamt men tårar kommer sällan. Men jag tänker säga A monsters call för det är bara hjärtskärande(och det kanske kom en tår eller två).

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *