Vardag

Crimetime Gotland 2015, Visby

Sveriges nya deckarfestival är här! Under ett par dagar i augusti hålls en festival med massor av författare. Under de fyra dagar 2015 kom det ca 50 författare och det fanns över 100 punkter på programmet att välja på.

Biljetterna för alla fyra dagarna kostar för vuxna 595 kronor styck. Det gick även att köpa endagsbiljetter för den som är intresserad av att bara gå någon enstaka dag(dock skulle jag själv aldrig kunna välja bara en dag.) Priset för dagarna varierar då programmet på söndagen var kortare än övriga dagar.

Det jag gillade bäst med festivalen var att alla författarna som deltog var väldigt trevliga och tog sig tid att att prata. Man kände sig väldigt nära alla och allt var väldigt bra organiserat. Det största problemet var som sagt att kunna välja ut vad man skulle gå på.

Bland de författarna som var 2015: Roger Hobbs, Lars Kepler, Belinda Bauer, Jens Lapidus, Åsa Larsson, Anna Jansson, Håkan Nesser, Emelir Schepp, Sofie Sarenbrant, Lars Rambe, Varg Gyllander, Ninni Schulman, Stefan Ahnhem, Denise Rudberg, Alex Marwood, Jussi Adler Olsen & Christoffer Carlsson.

20150815_160318

20150815_131222

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *