Action,  Filmer,  Rysare/Thriller,  Sci-fi

Snowpiercer

För att minska klimatförändringarna i världen släpptes det ut ett ämne i luften som gjorde att hela världen frös till is. Allt levande dog utom de som lyckades klättra på tåget med den eviga motorn i. I över tio år har de åkt runt jorden på tåget som håller ett helt ekosystem inom sig. I bakre vagnen lever alla fripassagerare, de som inte hade köpt en första klassbiljett. Deras liv är fruktansvärt och smutsigt och Curtis har länge planerat ett uppror. Kan de ta över motorn längst fram i tåget kontrollerar dem allt.

Skådespelare: Chris Evans, Jamie Bell & John Hurt

snowpiercerintlposter

Recension: Trailer såg lovande ut och filmen började bra men sen blev det bara kaos för min del. Den är lite för mycket tycker jag och inte på något bra sätt. Blev faktiskt lite förvånad att Chris Evans spelar en sån här roll. Allt som händer på tåget är väldigt sjukt och det är väldigt mycket aggressivitet bland så få människor. Filmen för mig ligger och pendlar mellan en 1 och en 2(av 5). Filmen passar dig som inte är känslig för blod, våld  m.m. i en störd värld.

En kommentar

  • Din pojkvän

    Jag kan tyvärr inte hålla med dig, jag anser att filmen är geialisk, på ett brutalt sätt, regissören har lyckats att behålla sin smak och stil trots att detta är den först aengelka filmen han har gjort.

    PS. Jag är CTO. DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *