Drama,  Filmer,  Mysterium,  Rysare/Thriller

Gone

En morgon när Jill kommer hem från jobbet är lillasyster Molly inte där längre. Jill är övertygad om att det är samma kille som kidnappade henne ett år tidigare som har tagit hennes syster. Polisen är övertygade om att denna mannen inte finns. Utan stöd från polisen ger hon sig upp på jakt efter sin systers kidnappare.

Jill hittades omkring vandrandes i skogen. Hon berättade att hon hittade andra likdelar i hålet i marken där hon hölls. Polisen gav sig då ut på jakt efter mannen. Dem hittade inga kvarlevor, ingen man och inga spår på henne efter försvar. Med Jills tidigare psykiska hälsa är det ingen som tror på henne.

Skådespelare: Amanda Seyfried, Daniel Sunjata & Emily Wickersham

Du kan köpa filmen HÄR

gone

Recension: Jag gillar inte när filmer är för läskiga och blodiga så därför var den här över förväntan. Den är spännande och håller ett lagom tempo ändå till slutet. Amanda har kommit en lång bit ifrån Mean Girls i den här rollen och gör den riktigt bra. Perfekt film för dig som gillar spänning och gillar att klura ut fall men inte vill se skräck. Filmen får sammanlagt 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *