Barn,  Böcker,  Ungdom

Woodwalkers 5 – Fiendespår (2021)

Författare: Katja Brandis

”Pumakillen Carag har knappt hunnit hämta sig efter striden i ärkefienden Andrew Millings högkvarter innan nästa äventyr väntar: Förstaårseleverna på Clearwater High ska göra praktik och Carag får hjälpa till på en rangerstation i nationalparken.
Samtidigt visar sig Millings anhängare ligga bakom en rad attentat mot människorna och Carag och hans vänner förstår att Hämndens dag rycker allt närmare.
Hur ska Carag lyckas överlista Milling? Vem är den hotfulla woodwalkerkvinnan som dyker upp och driver saker och ting till sin spets? Och var i hela världen är Frankie?”

i-fiendens-spar

Recension: Förra boken var lite sådär så jag är glad att den här delen gjorde historien spännande igen. Jag upplevde del fyra tjatig emellanåt, speciellt med Andrew. Milings är fortfarande med men berättelsen går framåt och han och Carag upprepar inte sin historia på samma sätt. Nu finns det bara en bok kvar att vänta på, sista delen. Det sak bli spännande att se hur allt ska lösa sig. Har varit med dessa karaktärer så länge nu att det blir tråkigt att lämna dom. Sammanlagt får boken 4 av 5.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *