Äventyr & spänning,  Barn,  Böcker,  Djur,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Woodwalkers 1 – Carags förvandling (2019)

Författare: Katja Brandis

”Vid första anblicken ser Carag ut som vem som helst. Men bakom hans lysande ögon döljer sig en otrolig hemlighet: Carag är en woodwalker ­– till hälften puma till hälften människa.

 Efter att ha växt upp i bergen ger sig Carag in i människornas värld. Men det nya livet blir inte riktigt som han tänkt sig. Det är först när han börjar på internatskolan Clearwater High som en känsla av att ha hittat hem infinner sig. Här utbildas i största hemlighet woodwalkers och Carag blir snart vän med bisonkillen Brandon och den lilla ekorren Holly. Vännerna visar sig vara livsviktiga – för i en värld full av woodwalkers lurar även faror och fasansfulla hemligheter …”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

carags-forvandling

Recension: Woodwalkers har intresserat mig ett tag och jag är glad att jag äntligen har läst första delen. Författaren har verkligen fångat hur det är att vara helt ny i människornas värld. Woodwalkers handlar om att hitta en plats där man trivs och kan vara sig själv. Att göra uppoffring och våga stå på sig. Och viktigast av allt, vänskap. Serien kommer sammanlagt bli 6 böcker och jag ser fram emot att läsa dom andra delarna. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *