Böcker,  Ungdom

Warcross (2018)

Författare: Marie Lu

”Warcross är inte bara ett dataspel – det är ett sätt att leva. Åtminstone för de miljontals människor runtom världen som loggar in på spelet varenda dag.
I ett desperat försök att få ihop lite pengar bestämmer sig den tonåriga hackertjejen Emika Chen sig för att försöka hacka sig in i spelet mitt under öppningsspelet på det internationella Warcross-mästerskapet – ett drag som leder till att spelets skapare, den tillbakadragne miljonären Hideo Tanaka, vill anlita henne som insiderspion för att hitta en säkerhetsläcka.
Emika tackar ja till erbjudandet och befinner sig snart i en drömtillvaro i Tokyo – ända tills hon gör en farlig upptäckt som hotar att slå sönder hela Warcross-imperiet.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789177017806_200x_warcross

Recension: Jag är så glad att Warcross känns mer som Legend än The young elites. Jag var besviken på den serien och var smått rädd för att hon hade skrivit något liknande. Det tog några kapitel innan jag kom in i själva världen men till sist fastnade jag verkligen för Emika och handlingen. Det är svårt att vilka karaktärer man ska lita på och det gör det hela mer spännande. Så skönt att det bara ska bli två böcker så man kan läsa hur det ska sluta snabbt(kommer antagligen efter att jag har läst andra boken önska att det var en fortsättning eftersom den kommer lämna ett tomrum efter sig). Hur som helst, gillar du Legendserien så läs! Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *