Böcker,  Djur,  Personlig utveckling

Vem bryr sig? (2017)

Författare: Therese Lindgren

”Djurrätt är en hjärtefråga för veganen Therése och hon skildrar här hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis blev vegetarian och vegan. Det är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv.

Okej, alla människor kanske inte vill bli veganer, men var och en kan hitta sin grej att engagera sig i. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv. Klyschan stämmer ju: ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För allt hänger ihop, det gäller att ta ansvar och orka bry sig.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789137150970_200x_vem-bryr-sig

Recension: Jag läste ut hela boken under en dag och jag känner efteråt att det kanske inte var mitt smartaste drag. Ska man läsa Vem bryr sig? så ska man verkligen försöka ta till sig vad som står och det i alla fall för mig är tufft. Att veta att djur lider gör ont. Jag känner till en hel del av det som Therése skriver om men fick även lära mig nya saker om djurindustrin. Det bästa med boken är att man får tänka till över valen man gör i sin vardag. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *