Böcker,  Personlig utveckling

Vad vill jag och vad är kärlek? (2017)

Författare: Natalie Hanspers

”Känner du att du måste definiera dig med en annan person för att känna dig hel? Har du låg självkänsla, men vet inte hur du ska förändra? Tänker du mer på vad alla andra ska tycka istället för på vad du själv tycker? Den här boken är för dig som vill finna kraft och redskap för att bli trygg i dig själv och i en relation. För dig som vill skapa ett meningsfullt liv och hitta motivationen till att följa dina drömmar, oavsett om du är i en relation eller inte. För dig som vill våga bryta dig loss och ta dig framåt, starkare än någonsin.

Vad vill jag och var är kärlek? är en lättläst bok som handlar om relationer och kärlek. Den innehåller mina egna erfarenheter men också mina tankar och teorier om relationer. Med boken vill jag hjälpa människor att våga stå på sina egna ben och bli trygga i det, men också hjälpa de som redan har en relation att förbättra och fördjupa relationen.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789177393795_200x_vad-vill-jag-och-vad-ar-karlek_haftad

Recension: Kort och snabbläst bok om relationer. Natalie ger inblick i händelser som har förändrats hennes syn på relationer, kärlek och hennes värde som människa. För min del känns den inriktad till tonåringar även om råden självklart hjälper genom hela livet. Men det är ändå i tonåren man börjar med kärleksrelationer på allvar och jag tror det är då man behöver hjälp som mest att hitta sin väg. Jag reflekterade över mitt eget liv och kände att trots att man begått misstag just i tonåren så lär man sig mycket, vad man tolererar och accepterar i en relation.

Ibland känner man sig stark och har livet under kontroll och sen så kommer en svacka och man jobbar sig ur den. Natalie ställer frågor jag tror man kommer att behöva fundera på flera gånger i livet. Många gånger medan jag läste boken ville jag ställa frågor tillbaka och diskutera saker. Jag håller inte med fullt ut i allt men samtidigt behöver man ifrågasätta sig själv och vad man tänker, tankeställare är bra. Modigt av Natalie att våga dela med sig av händelser hon upplevt som jobbiga och stark att våga följa sina drömmar.

Lite minus för alla grammatiska fel som jag har reagerat på. Jag vet att det är lätt hänt men jag har svårt för det i just böcker. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Recensionsexemplar av Natalie Hanspers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *