Böcker

Tomtar (2022)

Författare: Wil Huygen

”Visste du att tomtar är sju gånger så starka som människor? Eller att tomtepar alltid får tvillingar? Nu får du chansen att lära dig allt du någonsin velat veta om dessa hemlighetsfulla små varelser som lever under jorden.
Tomtar är nämligen holländaren Wil Huygens vetenskapliga observation av tomtarnas kultur och levnadsvanor. Boken täcker allt från tomtars anatomi, utbildning och arkitektur till deras relationer till andra mytiska väsen, med verklighetstrogna illustrationer av Rien Poortvliet.
Boken blev en omedelbar klassiker när den gavs ut första gången och har sålt i över en miljon exemplar världen över. En perfekt julklappsbok för både stora och små.”

9789180239950_200x_tomtar_kartonnage

Recension: Den här boken innehåller verkligen ALLT om tomtar. Jag har haft så roligt när jag har läst. Det är så många detaljer och det finns en hel del fina bilder. Jag har lärt mig saker jag aldrig skulle få för mig att leta efter(som tomtens toalettvanor). Jag älskar tomtar och fyller hela lägenheten till jul. Är du lika fascinerad av tomtar som jag, så är det här boken för dig. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *