Böcker,  Skönlitteratur

TigerLily – tidig vårblommning (2018)

Författare: Iren Rinmad

”Möt TigerLily och låt dig inspireras av en energifylld tid i New York. Staden som sätter den unga kvinnans kropp i kontakt med hennes gamla själ. Staden som aldrig sover börjar väcka henne från dröm till vakenhet, från arrogans till medveten närvaro. Detta blir början på slutet av allt hon trott var sant. En yttre dynamisk historia som ofta pekar dig inåt. Bjuder dig in bakom kulissen, bortom historien till essensen inuti där den tagit form.

En bok fylld av visdom, insikter och humor. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188769022_200x_tigerlily-tidig-varblomning (1)

Recension: Den här boken rekommenderar jag till dig som är intresserad av yoga, mindfullness m.m. Det är två helt skilda världar som kolliderar, en full med droger och stress och sen mitt i allt detta fokus på inre lugn. Det är en lugn bok utan några vändningar så jag kan tänka mig att den passar att läsa i hängmattan eller när du behöver stressa ner. Jag har själv gått på yoga ett tag och Lily blev helt lugn efter ett pass, något jag inte var i närheten av så vet inte hur pass stressad hon egentligen är. Det gick inte ihop för mig och inte heller alla cigaretter hon förbrukar under sin inre lugna resa. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar av Iren Rinmad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *