Biografi,  Böcker

The woman in me (2023)

Författare: Britney Spears

”Britney Spears berättar för första gången sin egen historia, på sina villkor. Hennes memoarer The woman in me är en modig och berörande berättelse om frihet, berömmelse, moderskap, överlevnad, tro och hopp.

I juni 2021 lyssnade hela världen till Britney Spears när hon talade inför öppen domstol. Kraften i hennes röst – hennes sanning – gick inte att förneka, och den kom att förändra hennes liv och livet för oräkneliga andra.

The woman in me avslöjar för första gången hela hennes otroliga resa och visar den inre styrkan hos en av världens främsta popartister. Spears banbrytande biografi är skriven med uppriktighet samt humor och sätter ljus på den eviga kraften hos musik och kärlek. Framför allt belyser den vikten av att till sist få berätta sin egen historia, på sina egna villkor.”

Recension: Tycker jag att den här boken är bra? nej, det gör jag egentligen inte MEN det är väldigt viktigt att Britney får berätta sin historia. Mycket av det som skrivs om är svårt att förstå att det har hänt. Helt galet hur makt kan användas emot en person. Britney var min största idol som barn och tonåring så det var en självklarhet för mig att ändå läsa trots att jag inte längre har henne som en inspirationskälla. Jag hoppas innerligt att hon kommer få det mycket bättre i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *