Barn,  Böcker

Stora krumelur-quizboken: 509 frågor om Astrid Lindgrens böcker, filmer & tv-serier (2022)

”Vem hissar Emil upp i flaggstången? Hur många dagar klarar man sig utan snus enligt Pippi? Vad heter landet som Skorpan och Jonatan hamnar i efter Nangijala? I vilken novell möter vi Herr Liljonkvast? Och vem är det egentligen som stoppar en ärta i näsan?

Stora krumelur-quizboken är en fullspäckad, illustrerad quizbok med över 500 frågor i olika svårighetsgrader om Astrid Lindgrens böcker, filmer och tv-serier – från det enklaste till det allra filurigaste. Det är med andra ord en bok för hela familjen och för alla åldrar.
Så korka upp sockerdrickan, fäll upp paraplyet och tjut ut ditt bästa vårskrik: Det är dags för årets stora quiz-tabberas. Klara, färdiga, killevippen!”

9789180237857_200x_stora-krumelur-quizboken-509-fragor-om-astrid-lindgrens-bocker-filmer-tv-serier_haftad

Recension: Vi har gjort quiztävlingar här hemma och jag kunde mycket mindre än vad jag trodde. Astrid Lindgren har skrivit så otroligt många böcker. Jag har läst en hel del men långt ifrån alla. Pippi och Madicken var mina favoriter som mindre. Trots att jag har läst om många böcker senaste året så är det många namn och ord som inte sitter. Jag tycker alltid det är kul att prova sina kunskaper. Får ändå säga att jag är nöjd med mitt resultat. Det finns olika svårhetsgrader så läs på innan ni kör den svåraste!

Recensionsexemplar från Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *