Böcker,  Deckare/Thriller

Sluta aldrig fly (2022)

Författare: Harlan Coben

”För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår.

Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska och tavla som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet.

Windsor Horne Lockwood III – eller Win, som han också kallas – är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han tvingas ta till okonventionella metoder för att skydda sina nära.”

sluta-aldrig-fly

Recension: Win är i mina ögon en arrogant man. Trots detta är det omöjligt att sluta läsa. Han är åtminstone fullt medveten om hur självupptagen han är. Historien håller ett snabbt och spännande tempo och det kommer faktiskt aldrig en sån där dipp där det går trögt. Helt enkelt en genomtänkt bok, både när det gäller historien och karaktärerna. Sammanlagt får boken 4,5 av 5.

Recensionsexemplar från Bookmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *