Böcker,  Deckare/Thriller

Skuldens gudar (2015)

Författare: Michael Connelly

”När Mickey Haller får ett sms, ”Ring mig ASAP – 187”, gör nummerkoden för mord honom omedelbart uppmärksam. Mordfall har de högsta insatserna och de största arvodena.

Haller får veta att offret var en tidigare kund, en prostituerad han trodde att han hade räddat från livet på gatan. Tydligen var hon tillbaka i Los Angeles i sina gamla kretsar. Haller hade inte räddat henne – kan han ha varit den som satte henne i fara?

Hemsökt av spöken av det förflutna måste Mickey arbeta outtröttligt för att försöka rentvå sig själv.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

skuldens-gudar

Recension: Min första Michael Conelly bok pinsamt nog men gud vad bra den är. Jag har helt klart fått mersmak och planerar att köpa nästa bok, som jag nu har fått höga förväntningar på. Det här är femte boken om Mickey. Skuldens gudar har tillhört min hyllvärmare-utmaning i år och jag är glad att jag har läst och kan inte förstå hur den har blivit liggande så länge. Men med min jättehög blir det tyvärr så ibland och det har inget att göra med att böckerna skulle vara dåliga. Skuldens gudar är skriven med en snabb och spännande stil som håller samma tempo från början till slut. Påminner lite om den hårda stilen som Lee Child har i sina Reacher böcker. Även om Reacher och Mickey inte påminner om varandra. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *