Böcker,  Skönlitteratur,  Ungdom

Ps. jag gillar dig fortfarande (2019)

Författare: Jenny Han

”Kära Peter, jag saknar dig. Det har bara gått fem dagar men jag saknar dig som om det gått tjugo år … 

Lara Jean hade inte planerat att falla för Peter. De var ju aldrig ens ett par på riktigt, eller? Men när allting ser ut att ordna sig mellan dem händer något annat: ett filmklipp som fångat Lara Jeans allra mest privata ögonblick sprids som en löpeld över skolan. Samtidigt dyker en gammal bekantskap upp i hennes liv igen och komplicerar allting ytterligare. 

I andra boken om Lara Jean och hennes systrar utsätts Lara Jean för slut-shaming, och hon inser hur svårt det kan vara att släppa taget om saker. Det är tur att hon har sina systrar. Song-tjejer håller ihop för alltid.” 

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789187879524_200x_ps-jag-gillar-dig-fortfarande_pocket

Recension: Så jag började med att läsa del nummer ett i serien och sen se filmen på netflix i tron om att den endast handlade om bok ett. Efter att nu ha läst del två så förstod jag att så var inte fallet. Jag önskar att jag hade läst alla tre delarna först, det är lätt att vara efterklok. Ps. jag gillar dig fortfarande blev därför inte en lika stor hit hos mig som Till alla killar jag har gillat. Det är mycket tonårsdrama och för första gången på länge blev jag ganska arg och trött på det. Jag tycker inte det är okej att springa till före detta flickvänner så fort de ringer, det är dålig stil. Och jag tycker Lara Jean är alldeles för snäll. Jag hoppas innerligt att sista delen ska fixa den här röran. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *