Böcker,  Deckare/Thriller

Ondskans ansikte (2018)

Författare: Mats Ahlstedt

”Ida Neman får ett samtal från sin pappa som hon inte haft kontakt med på över tio år och bestämmer sig för att besöka honom. Framför allt för att få reda på vem som är hennes mamma. När Ida kommer till hans lägenhet får hon en chock då hon hittar en död kropp. Men är det verkligen hennes pappa? Profilerare Ella Werner blir inkopplad på fallet och upptäcker snart att det är en annan man som blivit mördad och att Idas pappa är försvunnen.

Allt ställs på sin spets när Idas dotter Fanny kidnappas av en medlem i en nynazistisk organisation som misstänks planera ett attentat mot Bokmässan i Göteborg. Har kidnappningen av Fanny något med attentatet att göra? Vilken roll spelar Idas försvunna pappa? Det är inte bara Fannys liv som står på spel. En hotande katastrof närmar sig, och för Ella Werner blir det en intensiv kamp mot klockan.”

ondskans-ansikte

Recension: Historien är spännande och bra. Slutet blev lite platt. Det jag mest tänkte på var kärleksrelationerna. Vi får följa två stycken nya förhållanden som gick väldigt fort och det hela kändes lite märkligt när man är mitt uppe i mord och kidnappning. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar från Bokfabriken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *