Biografi,  Böcker,  Djur

Nortons filosofiska memoarer (2016)

Författare: Håkan Nesser

”Norton är en av Sveriges mest beresta hundar. Han har jagat bollar i Central Park, tiggt köttbullar i Stockholm, spanat på tikar i Kensington Gardens och räddat en kvinna i nöd på Gotland. Allt under överseende av husse Håkan Nesser. Tillsammans fick de elva år tillsammans av äventyr och vänskap.

Här berättar filosofen Norton Kierkegaard om sina talrika resor, sina bästa livsnjutartips och insikter han fått av att leva med oss tvåbenta.

Med kärlek, ömhet och underfundig humor har Håkan Nesser skrivit en tänkvärd liten hyllningsbok till sin älskade hund Norton. En bok som passar såväl hundälskare som alla som någon gång funderat på hur våra mänskliga beteenden egentligen ter sig för en hund.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789173378994_200x_nortons-filosofiska-memoarer_pocket

Recension: Det är omöjligt att inte älska Norton. Han verkar ha varit en riktigt underbar och vis hund. Är du hundälskare precis som jag så tycker jag att du ska läsa boken. Jag har skrattat och känt mig ledsen. Det märks verkligen att Håkan har varit fäst i Norton och jag tycker han gjort en fin bok om och åt Norton. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *