Böcker,  Skönlitteratur

Mina hemligheter (2017)

Författare: Sophie Kinsella

”Tänk om en fullkomlig främling skulle få reda på dina innersta tankar. Dina mest pinsamma hemligheter. Till exempel att du förfalskade dina mattebetyg för att förbättra ditt CV, hur du förlorade oskulden och att du har haft sönder kopiatorn på jobbet minst fyra gånger. Det är precis det som händer Emma Corrigan.

På flyget tillbaka mot London från en misslyckad jobbresa slår flygrädslan till, och samtidigt som hon tror att planet ska störta hasplar hon ur sig hela livets bekännelser till den snygge amerikanen i sätet bredvid. Tacksamt nog landar de säkert och Emma bestämmer sig för att lämna allt hon sagt bakom sig, vilket går bra fram tills att hon kommer till jobbet nästa dag och träffar sin nya chef. Han heter Connor, och igår satt han bredvid henne på flyget från Skottland.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

mina-hemligheter

Recension: Mina hemlighet är verkligen rolig och underhållande. Emma som det handlar om är lite smått galen och att berätta alla sina hemligheter för en främling kanske inte är det smartaste draget men vad gör man inte när man är livrädd och tror ens liv är över. Jag läste mycket Kinsella som tonåring och är glad att jag har hittat tillbaka till hennes böcker. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *