Biografi,  Böcker

Love worrior (2017)

Författare: Glennon Doyle Melton

”Efter 13 års äktenskap, just när Glennon börjar känna att hon har nästan allt, upptäcker hon att hennes man, pappan till hennes tre barn, har varit notoriskt otrogen under en längre tid. Hennes värld rasar samman, smärtan hon känner är olidlig men hon bestämmer sig snart för att använda den som verktyg för att lära känna sig själv. Hennes första 20 år kantades av ångest, depression och missbruk av både mat, sex och droger. Beslutet att bli mamma räddade henne från den självdestruktiva unga kvinna hon var då, och hon bestämde sig för att gifta sig med sin sons far och våga satsa på familjen. Men vem är hon nu som vuxen kvinna och mamma?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188493002_200x_love-warrior

Recension: Jag har varit arg och jag har skrattat. Dessutom har jag börjat lära mig att man inte ska döma böcker efter sidantal. 240 rymmer i detta fall så mycket av ett liv, trots att det egentligen är en liten topp på ett isberg så känner man vad Glennon har känt. Det jag först och främst tar med mig från boken är att man ska sätta sitt eget välbefinnande i fokus för att den som man verkligen ska kunna lita på är sig själv.

Jag kan inte undgå att känna mig lite lurad på slutet trots att Glennon som författare inte är skyldig sina läsare något, hon berättar bara sin historia. Jag vill inte avslöja något för er som ska läsa så ni får själva avgöra. För mig var den här boken ett självklart val då den påminner mig om Wild och Eat, Pray, Love. Jag älskar kvinnor som vågar ge sig ut på vandring, både inom sig och i världen.

Recensionsexemplar av Yourlife Books

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *