Äventyr & spänning,  Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Everlife 2 – Livsblod (2017)

Författare: Gena Showalter

”Precis innan Tenley ”Ten” Lockwood dog hann hon göra sitt val. Nu vet hon i vilket rike hon ska tillbringa eviglivet: Troika.

Ten har en ovanlig förmåga – att absorbera och dela ljus – och på grund av det vill fienderna i Myriad röja henne ur vägen. Samtidigt som hon slåss för sitt evigliv och försöker förstå den nya värld hon hamnat i, tilldelas hon sitt första uppdrag. Att övertyga en grupp människor att ansluta sig till Troika innan de dör. Ingen match – eller?

Det är bara det att den hon tävlar mot är Killian, killen hon inte kan glömma, som offrade allt för henne. Att vinna mot henne är hans sista chans att rädda sig själv, och allt eftersom deras sammandrabbningar blir hårdare, blir deras känslor också allt starkare. Snart inser Ten att hon står inför ännu ett val. Kärlek eller seger.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

livsblod

Recension: Jag vill verkligen älska Livsblod lika mycket som jag förälskade mig i Timglaset men det går inte. Boken känns som en predikan. Historien är spännande men det är väldigt många inslag av hur man ska vandra i ljus och liknande. Det blir även liten upprepande med att något händer och det blir strid och så händer något liknande och så blir det strid igen. Jag gillar boken men hade väl antagligen höga förväntningar. Ser fram emot att sista boken ska komma och jag hoppas att Gena lyckas fixa slutet bra. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar av HarperCollins Nordic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *