Böcker,  Ungdom

Legend 4 – Rebell (2020)

Författare: Marie Lu

”Eden Wing har i åratal levt i sin brors skugga. Trots att han är toppstudent på sin skola i Ross City, Antarktis och en briljant uppfinnare, känner de flesta till honom enbart som Daniel Wings lillebror.
Ett decennium tidigare var Daniel känd som Day, pojken från gatan som ledde den revolution som räddade Republiken. Men Day är inte längre den unga man som en gång var nationens hjälte. Han har lämnat sitt gamla liv bakom sig och gömmer sig nu från världen. Allt som betyder något för honom är att hålla Eden i säkerhet, även om det kräver att han ger upp June, sitt livs stora kärlek.
Bröderna måste försöka acceptera vad de har blivit under sin tid i Republiken, men en ny fara smyger sig in i det glapp som uppstått mellan dem. Och snart blir Eden så djupt indragen i Ross Citys mörka om – råden att inte ens hans legendariske bror kan rädda honom. Åtminstone inte ensam.”

rebell

Recension: Jag var helt besatt när jag läste de tre första delarna för några år sedan. Jag har inte riktigt vågat läsa Rebell sedan den släpptes. Jag var rädd att den skulle förstöra dom första böckerna för mig. Jag blev inte riktigt lika förälskad som förra gången men det var inte långt ifrån. Karaktärerna i serien kommer alltid ha en speciell plats hos mig. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *