Böcker,  Skönlitteratur

Labyrint 2 – Illumination (2018)

Författare: Karin Pasche

”Illumination är andra delen i den spännande och fängslande Labyrint-serien. Julias hallucinationer kommer fortfarande till henne, men inte med vinster och framgångar som tidigare, utan med andra tecken som hon inte förstår. En okänd man förföljer henne och hon flyr för sitt liv utan att kunna lita på någon.

Jake lider efter traumat som han och Julia var med om, och kämpar med sömnproblem och mardrömmar. Även om medicinering hjälper mot en del av problemen, skapar de samtidigt nya svårigheter – minnesluckor som han desperat försöker hantera. Jake fortsätter trots det sin jakt på att få svar om vad som hände hans far, och hamnar i situationer som tvingar honom att gå under jorden. Men det går inte att sopa undan alla spår i en digital värld, det finns alltid någon som ser dig.”

labyrint-illumination

Recension: En spännande bok, precis som första delen. Det känns lite som att samma händelser upprepar sig genom historien och blir lite uttjatat. Julia springer runt i ett hamsterhjul emellanåt. Jag har så många frågor kvar och det är svårt att föreställa sig att allt det här ska lösas i en sista bok. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Recensionsexemplar från Hoi Förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *