Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Kungens fånge – bok 3 (2017)

Författare: Victoria Aveyard

”I tredje delen av Victoria Aveyards Röd drottning-serie prövas lojaliteter på alla sidor. Mare Barrow är fånge, maktlös utan sin blixtförmåga, hemsökt av de förödande misstag hon begått. Hon lever på nåder av den förrädiske unge man som hon en gång älskade, Maven Calore. Numera är han kung, och han fortsätter att väva sin döda mors nät för att behålla kontrollen över sitt rike – och över sin fånge. Samtidigt fortsätter Mares gäng av blandblodiga och röda att organisera sig, träna och expandera.
De förbereder sig för krig. Och Cal, prinsen som befinner sig i exil och har sitt eget romantiska intresse av Mare, är beredd att göra allt för att få henne tillbaka. När blod ställs mot blod, förmåga mot förmåga, finns det kanske inte någon kvar som kan släcka elden – och Norta, så som Mare känner det, riskerar att förtäras…”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

kungens-fange

Recension: Äntligen är Mare tillbaka som sig själv, hon tyckte lite för synd om sig själv i Glassvärdet för att jag skulle uppskatta boken till max och jag är glad att det har ordnat upp sig. Bröderna Calore sliter sönder mitt hjärta, kanske ska säga fortsätter att slita sönder eftersom de började i första boken. Jag förstår inte hur det här ska kunna ordna sig under x antal hundra sidor. Det är bara en bok kvar i serien och jag längtar!! Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar av Modernista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *