Böcker,  Deckare/Thriller

Kalldrag (2016)

Författare: Markus Sköld

”För drygt sextio år sedan sprängde gruvarbetaren Pär Klang sig in i en grotta under Lyktberget. En kraft som ingen kunnat föreställa sig släpptes lös med fasansfulla följder.

Bara en bit från det nedlagda gruvhålet vid foten av berget flyttar Therese och John in i direktörsvillan med sin lilla dotter. John har fått chansen att bli vd för bruksorten Gränshammars stålindustri och Therese, som tröttnat på sitt jobb som ekonom, ser en möjlighet att byta riktning i livet.

Men medan Therese blir alltmer ensam och vilsen i sin relation till John och i sitt försök att hitta sig själv, börjar märkliga saker hända i huset. Samtidigt dras Therese till mystiken kring gruvan och det blir alltmer tydligt för henne att hon måste söka svaren i historien. Innan den upprepar sig.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

kalldrag

Recension: Japp, kan ju börja med att jag var smått livrädd innan jag skulle läsa och bestämde mig för att endast läsa när det var ljust ute. Men jag har klarat mig från att vara hemsökt av karaktärerna. Jag visste som sagt inte riktigt vad jag väntade mig men jag är glad att den är mer ”kalla kårar” än blodig och äcklig som jag tycker många skräckböcker bli. Kan stark rekommendera till alla som gillar lite övernaturligt blandat med thriller. Sammanlagt får boken 4 av 5.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *