Böcker,  Deckare/Thriller

John Adderley 3 – Den tysta fågeln (2023)

Författare: Peter Mohlin & Peter Nyström

”En benbit hittas i ett fågelbo i Grums och väcker stor uppståndelse. Trettio år tidigare försvann tvillingarna Brodin mystiskt från en lekplats i den värmländska bruksorten. Kommer benet från en av pojkarna? Varför dyker det upp nu?

På gatan där tvillingarna bodde tar spekulationerna ny fart. När en man som varit borta länge återvänder sprider sig en obehaglig stämning i grannskapet. Något är i görningen.

Före detta FBI-agenten John Adderley – numera polis på länskrim i Karlstad – får den nyöppnade utredningen på sitt bord. Men han är splittrad. Att sköta en mordutredning och samtidigt ta hand om sin nioåriga brorsdotter sätter honom på helt nya prov.”

9789113113906_200x_den-tysta-fageln

Recension: Den tysta fågeln började så lovande för min del men ungefär halvvägs in så började jag tappa intresset tyvärr. Personerna vi får följa i övrigt förutom John intresserade mig inte så ville nästa hoppa över hennes/deras kapitel. Jag gillar i alla fall fallet med tvillingarna, resten kunde vara kortare. Har en bok till i serien så får se om jag gillar den bättre. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar från Norstedts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *