Böcker,  Deckare/Thriller

Jack Reacher 19 – Personligt (2016)

Författare: Lee Child

”Frankrikes president har blivit utsatt för ett mordförsök. Någon har skjutit skarpt och avståndet mellan skytten och målet är häpnadsväckande stort. Det finns bara en man som kan skjuta från den distansen – och Jack Reacher är den ende som kan veta vem det är. De har träffats förr, och då fick Jack Reacher skytten i fängelse. Motvilligt blir Jack Reacher kallad tillbaka till sin gamla arbetsgivare hos den amerikanska militärpolisen för att jaga rätt på skytten.

Trots att Jack Reacher helst arbetar ensam, blir han ihopföst med Casey Nice, en nyutexaminerad analytiker som behåller lugnet med antidepressiva medel. Tiden är knapp om de ska lyckas hitta den skyldige innan G8-mötet, där världens ledare ska samlas.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789176910146_200x_personligt_pocket

Recension: Min Reacher-kärlek går inte över. Vissa böcker är bättre än andra men jag är lika dragen till dem för det. Personligt var inget undantag, tycker det är en av de bästa hittills jag har läst, men som sagt har jag många kvar. Spännande med ett högt tempo som vanligt och denna gången får vi följa med Reacher utanför USAs gränser. Sammanlagt får boken 4,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *