Böcker,  Skönlitteratur

Innan natten blir dag (2015)

Författare: Sheila O´flanagan

”Carlotta OKeeffe är lyckligt förlovad och ser fram emot sitt stundande bröllop. Hon har framtiden utstakad för sig, både på det privata planet och när det gäller hennes hektiska yrkesliv. Kanske får Chris inte hennes hjärta att klappa varje gång hon ser honom, men det är väl naturligt att känslorna svalnar litegrann efter ett tag?
Och så, under en resa till Sevilla, stöter Carlotta ihop med Luke Evans. Luke krossade hennes hjärta för så många år sedan att hon nästan lyckats övertyga sig själv om att hon hade glömt honom. Nu är han ingen pojke längre, utan en snygg och spännande man. Och han kan förklara vad som hände den där dagen för så länge sedan. Plötsligt är Carlotta inte säker på någonting längre. Förutom att det beslut hon fattar nu kommer att påverka resten av hennes liv.”

innan-natt-blir-dag

Recension: Innan natt blir dag började väldigt lovande men mot slutet av boken var Charlotta och jag inte riktigt överens längre. Hon och jag ser helt olika på relationer och hur man ska agera som väninna åt någon. Helt okej underhållning men ingen historia som kommer stanna kvar hos mig. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *