Barn,  Böcker,  Djur

Hilma 2 – Ridlägrets hemligheter (2021)

Författare: Ulla M. Nissen

”Sommarens höjdpunkt är äntligen här – ridlägerveckan! Hilma ser fram emot hästbad, långritter och häng med stallkompisarna. Lyckan är total när hon får Harry som lägerhäst, som om han var hennes egen ponny.

Det enda som inte är perfekt är alla hemligheter. Vissa är bra, andra lite läskiga. Som att det finns sadeltjuvar i trakten. Eller att det kommer mystiska ljud från höloftet som Hilma och Hugo undersöker. Fast de egentligen inte vågar. Men de kan inte prata om det, Julia är redan tillräckligt rädd. Den största hemligheten är nog ändå vad ridläraren har planerat för Hilma och Harry. Innan Hilma kan avslöja något om den måste hon först bevisa vad hon går för. Det blir hennes livs största utmaning.”

ridlagrets-hemligheter

Recension: Hilma och busiga Harry är tillbaka. Jag tycker att ridlägrets hemligheter är ännu bättre än första boken. Nu när vi fått lära känna karaktärerna, så förstår man deras agerande bättre och då blir man mer engagerad i historien. Berättelsen den gången är lite mer mystiskt och vem gillar inte att lösa mysterium? Kanske inte Julia. Perfekt bok för alla hästtokiga människor där ute!

Recensionsexemplar från Lilla Hoi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *