Böcker,  Deckare/Thriller

Heroine (2017)

Författare: Mons Kallentoft & Markus Lutteman

”EN BELÄGRAD FÖRORT. EN FÖRSVUNNEN KVINNA. EN TIDSFRIST PÅ 24 TIMMAR. 

Tunnelbanan har brunnit och varken bussar eller ambulanser kör längre in i Stallhagen. De kriminella gängen har tagit över, och när en polisbil sprängs i luften sätter polisen stopp för alla uttryckningar.

Så sprids en film i sociala medier. En ung kvinna har skändats och lämnats för att dö. Polisen slår en järnring kring förorten. Gatorna brinner och allmänheten skriker efter hämnd. 

Kriminalinspektör Zack Herry vid Särskilda enheten ger sig ensam in för att hitta kvinnan innan det är för sent. Men mörka krafter arbetar i det fördolda för att ge honom hans livs svåraste prövning.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

heroine

Recension: Snabbläst, ett högt tempo och brutal. Heroine blev mitt första möte med Zack och jag får väl erkänna att det inte lär bli mitt sista. Zack är väl lite typisk den där killen som inte är en typisk hjälte. Jag upplevde berättelse lite upprepande medan Zack sprang omkring mellan alla ledarna i området men annars flöt historien på bra. Väl brutal ibland men de flesta deckarna senaste tiden innehåller allt mer våld och detta var inget undantag. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar av Bookmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *