Böcker,  Skönlitteratur

God jul – en berättelse (2013)

Författare: Jonas Karlsson

”Det lackar mot jul i kommunhuset och ledningen diskuterar hur de ska kunna göra något festligt med husets fasad. Trots nedskärningar och stundande eventuella varsel är alla överens om att det vore trevligt att i år överraska med en spännande julhälsning för att sprida lite glädje till kommuninvånarna. Något speciellt och lite extra läckert, dock med noggranna krav på nollbudget.

Snart bjuds lokalpressen in för att dokumentera projektet som vittnar om den fina lagandan som råder i kommunhuset. Men julpyntningen visar sig vara svårare att genomföra än man först har trott. När Gunvald på fritidsförvaltningen har svårt att förstå vikten av att samarbeta förbyts julglädjen till regelrätt krigsföring.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789174294224_200x_god-jul-en-berattelse_pocket

Recension: Jag får börja med att ge en stor applåd till Jonas som lyckas göra julbelysning till en hel historia. Länge funderade jag över vad det här är för bok men när jag läst färdigt så var alltsammans ganska roligt. Den utspelar sig strax innan julen men jag kan inte påstår att jag fick någon julkänsla. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *