Böcker,  Skönlitteratur

Fursten (2016)

Författare: Johan Trocmé

”Sasha och Frida skulle förmodligen aldrig ha träffats och blivit bästa kompisar. Den ena lever destruktivt i krogbranschen, den andra är ett stjärnskott på den finaste privatbanken. Men ett alltförstort intresse för italienska viner förde dem samman. De kommer snart att länkas ännu närmare, på ett sätt de aldrig hade önskat sig.
Fursten är en berättelse om makt och maktlöshet. Hur långt är en Furste beredd att gå för att behålla sin status? Vilka blir hans offer, och vilket pris betalar han själv?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

fursten

Recension: Så Frusten är uppdelad i tre delar. Del ett som är Sasha börjar spännande och drar in en i historien. Del två som är Frida ändrar fokus och drar in oss i en bankaffär som faktiskt är tråkig, jag fick ingen sammanhängande känsla och allt blev helt plötsligt väldigt strikt och skrytigt. I del tre kommer spänningen tillbaka igen men jag önskar att den hade varit genom hela boken. Jag tycker att tidshoppningen är smått förvirrande och det finns tillbaka blickar jag inte förstår meningen med. Sammanlagt får boken 2,5 av 5.

Recensionsexemplar av Mammut huset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *