Böcker,  Noveller

Förvrängningar (2017)

Författare: E L Dezmin

”Åtta svampplockare ger sig ut i skogen en dag i början av september, men bara en kommer tillbaka. De övriga har traskat in i en bergsspricka, men kom aldrig ut igen.
Nästan två månader senare dyker de saknade sju upp igen. De har hittat en helt ny svampart, men något i deras personligheter har förvrängts, förgiftats.
Den åttonde svampplockaren väljer att tillsammans med en tidigare vän, under Halloween, ta reda på vad sprickan i berget döljer och vad det är för märklig svamp som hittades ett par månader tidigare.
Det skulle de aldrig ha gjort.”

Du kan köpa novellen HÄR eller HÄR

9789198388084_200x_forvrangningar_e-bok

Recension: Innan jag går in på novellen vill jag skriva om skräck i allmänhet. Jag läser inte skräck ofta då jag inte gillar att bli rädd men de böcker jag läst det här året i genen har varit en besviken. Och jag tror jag har kommit fram till att det är väldigt svårt att skriva.

Förvrängningar var inget för mig. Jag kunde inte ta till mig historien och den påverkade inte mina känslor. Jag hade hoppas på någon form av obehag men det kom aldrig. Jag har funderat över om det är att novellen är så kort(jag vet att noveller ska vara korta) som gör att jag inte hinner sätta mig in tillräckligt i känslan som ska förmedlas. Som sagt, jag är inte riktigt helt hundra på vad det är som gör att det inte funkar för mig.

Recensionsexemplar av DareMe Publishing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *