Böcker,  Skönlitteratur

Flykten (2016)

Författare: Hannah Widell & Amanda Schulman

”Systrarna Vanessa och Alicia försöker navigera sig fram i livet, finna det rätta jobbet och den stora kärleken. De är båda märkta av sin tuffa barndom med en alkoholiserad far, men har olika sätt att hantera de inre sår som blev följden. Vanessa har haft svårt med nära relationer och sökt sin trygghet i jobbet medan Alicia har försökt hitta bekräftelse som den perfekta flickvännen. Men nu verkar rollerna vara ombytta.

När Alicia ställs inför sin största kris hittills behöver hon sin syster Vanessa mer än någonsin, men hur ska Vanessa kunna hjälpa henne när hon själv har råkat illa ut?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

flykten

Recension: Jag var inte speciellt imponerad av första boken i serien Försoningen, men har jag väl börjat på en serie vill jag läsa färdigt den om den inte är katastrofalt dålig. Jag upplever Flykten bättre än första. Alicia känns mer äkta och inte lika utseendefixerad och Vanessa börjar få ordning på sin vardag. Vanessa blev jag lite sur på i Försoningen och lite av det mönstret upprepas i Flykten. Passar dig som vill ha kärlek och relationer i dina böcker. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *