Böcker,  Fantasy/Sci-fi,  Ungdom

Everlife 3 – Eviglivet (2018)

Författare: Gena Showalter

”Vid 17 års ålder har Tenley Ten Lockwood redan gjort det slutgiltiga valet i vilket rike hon ska leva när hon har dött. Och hon har varit fullkomligt lojal. Tills nu. 

När mörkret faller över de två andra världarna blir en sak tydlig: om inte både Troika och Myriad ska gå under måste de två rikena enas. Tiden börjar rinna ut, uppoffringar krävs och priset är högt. Ten måste ta sig in på andra sidan och döda Korparnas prins. Och det finns bara en väg dit genom Killian Flynn, Tens svurna fiende och stora kärlek. 

Men när ett svek omintetgör planerna har segern aldrig varit längre borta. Hur långt är Ten och Killian beredda att gå för sina rikens och för Eviglivets skull?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789150939712_200x_eviglivet

Recension: Då var alltså serien om Ten utläst. Som alltid när man läser en serie så är det både roligt och sorgligt när det är slut. En riktigt bra avslutning, mellanboken var jag inte helt förälskad i och jag är glad att Eviglivet levererade precis som första boken Timglaset. Jag kommer att sakna Ten, Killian och Kexet. Trots bokens höga sidantal så svepte jag snabbt igenom den. Det är hela tiden spännande och något nytt som händer. Samtidigt lyckas jag skratta en del. Sammanlagt får boken 4,5 av 5.

Recensionsexemplar från HarperCollins Nordic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *