Böcker,  Skönlitteratur

En framtida hemmafrus bekännelser (2016)

Författare: Elin Eldestrand

”Första gången Charlie ser en människa dö är hennes första skoldag. Och trots att hon har en viss inblandning skrämmer händelsen upp henne ordentligt och hon gömmer undan tankarna i flera år.

Charlie växer upp med sin mamma i en fallfärdig stuga strax utanför Luddinges finaste bostadsområde. Grannarna är alkoholister och mamma erbjuder sina tjänster till karlar som är villiga att ge pengar till ett nytt tak, en ny soffa eller liknande.

En vacker sommardag år 1960, när Charlie är 20 år gammal, dyker drömprinsen upp i hennes liv – en snygg och häftig raggare. Charlie vet att det är honom och ingen annan hon ska gifta sig med. Kort därefter blir hennes mamma hämtad av polisen och då faller det på Charlie att ordna upp allting, men hur?

I bakgrunden finns hela tiden drömprinsen runt vilken Charlies drömmar och förhoppningar cirkulerar och hon hoppas bortom allt sunt förnuft att han en dag ska bli hennes.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

en-framtida-hemmafrus-bekannelser

Recension: Jag har tydligen inte samma humor som Elin har haft när hon skrivit boken, det blev väldigt få leende. Jag tycker att den första delen i boken är bra men sen när det börjar närma sig slutet och folk dör hit och dit så tyckte inte jag det var roligt. Så mycket mer om dödligheten känner jag att jag inte kan avslöja utan att förstöra delar av boken, så ni får läsa och göra en egen uppfattning om boken lockar er. Sammanlagt får boken 2,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *