Böcker,  Fantasy/Sci-fi

En droppe i rymden (2015)

Författare: Lisa Rodebrand

”Varför rymdskeppet slår ned mitt i militärstationens odlingar är en gåta, men vem bryr sig? De har väl navigerat fel helt enkelt. Dito hatar när hans far skickar ut honom på meningslösa uppdrag för att hålla honom sysselsatt. Farsan tror visst att militärdisciplin ska göra sonen gott, men Dito har aldrig någonsin följt order och han tänker inte börja nu.

Flickan i rymdskeppet är söt men verkar hysterisk. Den mystiske pojken är beväpnad. Piloten, som de säger är deras morbror, liknar ingen av dem. Främlingarna är kolonister, ett fredligt och harmlöst folk, men Dito anar att allt inte står rätt till med besättningen. Vilka är de egentligen och vad gör de här?” 

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

en-droppe-i-rymden

Recension: En droppe i rymden är perfekt för dig som gillar tanken på att bosätta sig på en annan planet än jorden. Dito är charmig och han lyckades locka fram en hel del småleenden medan jag läste.  Jag upplevde boken lite hoppig och ibland tappade jag bort vem det var som pratade/handlade om. Boken hade fått ett högra betyg om det hade varit ett avslut. Jag tycker inte den slutar med någon lösning utan kändes mer som vi var tillbaka på ruta ett. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar av Lisa Rodebrand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *