Böcker,  Fantasy/Sci-fi

Dömd för evigt (2021)

Författare: Emelie Beijer

”Alice har lagt det självdestruktiva levernet bakom sig, men en dag ser hon saker som inte är verkliga. Försvunna ärr och snabbläkande sår får henne att ifrågasätta sin mentala hälsa. Dessutom följer en skugga efter henne, en skugga med vingar.

Valerio är fast i en döende värld plågad av en förbannelse. Han är beredd att göra vad som helst för att häva den och han tror sig veta hur – med gudinnans heliga kronstenar.

Alice vill bara få sitt normala liv tillbaka och Valerio försöker skydda sitt folk. De tvingas till samarbete för att hitta stenarna och rädda sig själva från undergång.”

9789188487711_200x_domd-for-evigt_kartonnage

Recension: Det här är precis min typ av historia. Jag var inte såld på Alice först men hon växte genom boken. Johanna med pojkvän var däremot inte speciellt svåra att fatta tycka för. Och så har vi Valerio, mannen som kämpar för det han tror på. Ett hårt skal men jag misstänker att det finns en ganska stort hjärta där inne någonstans.

Alltid när jag börjar på såna här serier önskar jag att allt fanns utgivet så jag kan läsa dom i sträck. Jag hoppas det inte dröjer för länge innan nästa kommer. Bara man tittar på omslaget förstår man att man måste läsa. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *