Böcker,  Skönlitteratur,  Ungdom

Det handlar om oss (2018)

Författare: Åsa Ringdahl

”Utåt sett verkar Johan ha allt, han är snygg, populär och spås en lysande framtid som hockeyspelare. Men verkligheten är inte så perfekt som den ser ut. Och att hästar och hockey skulle gå bra ihop håller han inte med om. Han gillar verkligen inte hästtjejer.
För Malin innebär flytten till Östersund att hon kan fortsätta träna och tävla sin häst med siktet inställt på SM i dressyr och lämna allt vad hockeykillar heter bakom sig och. Hon gillar verkligen inte hockeykillar.
När Johan och Malin träffas händer det omöjliga. De faller för varandra. Men kan man verkligen förändra sin uppfattning om någon, särskilt när personer i ens omgivning gör allt för att hålla den vid liv?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789176970577_200x_det-handlar-om-oss_haftad

Recension: Det handlar om oss blev en snabb läsning. Ett enkelt språk och jag sögs rakt in. Jag vet inte varför jag har en sån svaghet för ungdomsböcker. En fin kärlekshistoria på sitt sätt och det gäller att tänka till med att man inte ska vara för snabb med att döma människor omkring sig. Sjukt orättvist att båda huvudkaraktärerna vet exakt vad de vill göra i livet, även om vägen kan bli lite krokig ibland. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Recensionsexemplar av Hoi Förlag

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *