Böcker,  Resor,  Skönlitteratur

Destination Thailand (2016)

Författare: Katy Colins

”Georgia och Alex skulle gifta sig, de skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Så varför sitter Georgia, när den stora dagen är inne, gråtandes över en avslagen drink på en strand i Turkiet?

Så här kan det inte fortsätta, bestämmer Georgias bästa vän Marie, och tvingar henne att skriva en lista på saker hon skulle vilja göra, saker hon gett upp för att vara vuxen tillsammans med Alex. Med självförtroendet på absoluta botten och en begränsad budget drar Georgia till Thailand i ren desperation. Det blir ett äventyr som inte riktigt går enligt planerna, som ovan resenär begår hon det ena misstaget efter det andra. Georgia blir allt mer splittrad och vilsen; om hon inte är Alex fästmö, vem är hon då?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

aventyr-for-ensamma-hjartan-destination-thailand

Recension: Den här underbara romanen fyllde mig med en otroligt reselust. För mig som älskar att resa är den här boken perfekt. Georgia är rolig att följa och jag smålog åt alla nybörjarmisstag hon gör. Du som gillar att resa vet precis vilken känsla det ger att drömma sig bort till en ny destination och är du en av oss så rekommenderar jag dig varmt att läsa Destination Thailand. Del två om Indien utkommer i mars. Sammanlagt får boken 5 av 5.

Recensionsexemplar av HarperCollins Nordic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *