Barn,  Böcker

Den nya profetian 4 – Stjärnljus (2018)

Författare: Erin Hunter

”Innan det kan råda frid kommer blod spilla blod och sjön färgas röd.

Efter en lång och svår resa har de fyra klanerna äntligen nått sitt mål – ett nytt hem. Men det är helt tyst från förfäderna, och utan ett tecken från Stjärnklanen vet inte katterna om de har hittat rätt.
Under den långa gemensamma färden har katter från olika klaner blivit vänner – men nu är det dags att skiljas åt. Nya gränser måste dras, nya jaktmarker måste utforskas och nya läger måste byggas.
Oron bland krigarkatterna är stor. Kommer alla klaner att hitta marker som passar dem? Finns det en framtid för klankatterna vid sjön? Och måste vänner plötsligt bli fiender?”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789176298800_200x_warriors-2-stjarnljus_kartonnage

Recension: Jag känner mig äntligen ett med de olika klanerna. En blygsam bekantskap har övergått i förståelse. Jag förstår hur de tänker och känner, vilket gett en ny sorts inlevelse för berättelsen. Jag har fortfarande lite svårt att hålla reda på alla katter och vilken klan de tillhör, speciellt när det sker namnbyten. Har mest koll på mina favoriter och det räcker gott för mig. Väntar med spänning på femte boken, har en aning om vad som väntar. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Recensionsexemplar från Bokfabriken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *