Böcker,  Deckare/Thriller

Cilla Fallander 5 – Än polar mörka vatten (2022)

Författare: Susanne Fellbrink

”Cilla försöker bryta sig loss från den cyniska underhållningsbranschen men blir oväntat uppvaktad av Hannele, en ny spännande väninna. Cilla smittas av hennes energi och snart har de storslagna planer för framtiden. Samtidigt märker Cilla att bekanta drar sig undan henne och hon förlorar flera uppdrag utan förklaring. Hon känner sig iakttagen och har en obehaglig känsla av att något är fel.

I samma veva får Cillas vän Meja ett besked som ställer livet på ända och hon blir fånge i sitt eget hem. Hon bestämmer sig för att hjälpa Cilla och häpnar över det hon får veta. Cilla vill inte tro henne, inte förrän det är för sent och både karriär, äktenskap och liv står på spel i en stor härva av lögner och svek.”

Recension: Min första bok jag har läst av Susanne Fellbrink. Det startade lite långsamt men tycker att spänningen ökande succesivt. Det tog ändå ett tag att lägga alla pusselbitar på plats och jag gillar när jag behöver tänka för att få ihop det. Jag vill gärna lista ut saker innan huvudkaraktären gör det. Cilla som karaktär gillar jag. Positiv och framåt även om hon är lite naiv ibland. Även väldigt förtjust i Meja och hennes magkänsla. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *