Biografi,  Böcker,  Djur

Bobs lilla bok om livet (2018)

Författare: James Bowen

””Jag inser att det kan låta konstigt och till och med lite löjligt att säga så här om en katt, men jag tycker att han är en sann inspirationskälla. Det är som om han vore en gammal filosof som förstår sig på allt och alla i sin omgivning. Som om han redan har sett allt förut och vet allt om livet. De senaste tio åren har han faktiskt varit ett slags guru för mig.” – James Bowen

Bobs lilla bok om livet delar James Bowen, författare till den internationella bästsäljaren Gatukatten Bob, med sig av de erfarenheter och insikter han fått under åren med sin trogne vapendragare Bob.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789188107961_200x_bobs-lilla-bok-om-livet

Recension: Bob är otroligt söt och charmig. Dock tyckte jag boken var lite upprepande. Skulle rekommendera att läsa något kapitel då och då istället för att läsa hela på en gång som jag gjorde. Jag vet att det finns fler böcker om Bob och dom går antagligen djupare in på deras historia. Bobs lilla bok om livet är ganska ytlig och hade gärna haft mer sammanhängande texter. Dock är Bob en väldigt smart katt med många bra råd för att klara vardagen. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *