Biografi,  Böcker,  Personlig utveckling

Bädda din säng – små handlingar som kan förändra ditt liv… och kanske också världen (2020)

Författare: William H. McRaven

”Att bädda sängen är en till synes enkel handling som kan få större konsekvenser än du tror. Att stiga upp på morgonen och uträtta dagens första uppgift kommer att ge dig motivation att få ännu mer gjort.
Detta är en av de tio lärdomar från det amerikanska elitförbandet Navy SEAL som hjälpt William H. McRaven att tackla svårigheter, inte bara under hans 37 år i U.S. Navy, utan även i privatlivet. 
I Bädda din säng finns anekdoter om människor McRaven mött under sin karriär, som hanterat utmaningar med beslutsamhet, medkänsla och mod. Denna optimistiska och inspirerande bok innehåller tidlösa och universella visdomar, praktiska råd och uppmuntran. Vem som helst kan tillämpa kunskapen för att förändra sitt liv och världen till det bättre …       

WILLIAM MCRAVEN är pensionerad amiral från U.S. Navy. Som fyrstjärnig amiral var han befälhavare över alla USA:s specialförband. Den internationella bästsäljaren Bädda din säng – som utkommer på nära 30 olika språk – är baserad på ett tal McRaven höll till avgångsstudenterna vid University of Texas 2014. Videoklippet blev viralt och har visats 10 miljoner gånger på Youtube.” 

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

badda-din-sang-sma-handlingar-som-kan-forandra-ditt-liv-och-kanske-ocksa-varlden

Recension: Wow är ett passande ord att beskriva Williams karriär och prestationerna han har tagit sig igenom. I min vildaste fantasi skulle jag aldrig vilja utsätta mig kropp för dom prövningar han har gjort. De 10 handlingarna han skriver om är alla värdefulla och går att bruka i sin vardag. Jag tror de flesta av oss inte kommer ta sig igenom de hårdaste militära övningarna som finns men man får anpassa det efter sitt eget liv och drömmar. William är ett otroligt bra exempel på en man som aldrig ger upp oavsett utmaning. Sammanlagt får boken 4 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *