Biografi,  Böcker

Avig Maria (2012)

Författare: Mia Skäringer

””Den här boken heter Avig Maria. Morsan. Madonnan. Horan. Kvinnan. Människan. Går genom fulrum och finrum. Ibland naken, ibland jävligt påklädd. Den heliga Marian med tröjan ut och in som smygröker i fönstret när ungarna somnat, som vänder på strumpan så ingen på det viktiga mötet ska se att det gått maskor. Som går in i väggen och försöker ta för sig lite av luften i ett rum fullt av roliga män.”

Mia Skäringers förra bok Dyngkåt och hur helig som helst blev en stor framgång som hittills sålts i över 200 000 exemplar. Avig Maria är en ny samling av hennes bästa texter: krönikor från tidskriften Yourlife och delar ur bloggen. Roliga och sorgliga, alltid berörande. Med sin unika mix av humor och allvar, ärlighet och mod, har Mia hittat sin egen nisch.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789175031170_200x_avig-maria_pocket

Recension: Det här är min första bekantskap med Mia rent skriftligt. Jag har aldrig läst blogg eller krönikor. Mia är väldigt ärlig och drar sig inte för att skriva vad hon tycker och tänker. Efter att bara ha sett henne i olika roller på tv och inte som sig själv blev jag överraskad över hennes djupare sida, tycker alltid att det är intressant att få se olika sidor av offentliga personer. Speciellt från deras synvinkel om personen intresserar mig. Perfekt bok om du vill fördjupa dig lite i Mias tankar om världen. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *