Böcker,  Deckare/Thriller

Avdelning 73 (2015)

Författare: Sofie Sarenbrant

Emma Sköld vaknar upp på sjukhus efter en ridolycka. Under hennes fem månade av frånvaro har Christoffers gamla flickvän tagit på sig rollen som mamma till Emmas dotter. En roll hon trivs alldeles för bra i. Allteftersom Emma blir bättre får hon flytta till Avdelning 73. På avdelningen är hon inte längre säker, vem som helst har möjlighet att komma in.

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

avdelning-73

Recension: Det har gått ett år nästan sedan jag lovade mig själv att jag skulle läsa Avdelning 73 efter att ha läst Visning pågår. Jag har läst alla Sofie Sarenbrants böcker nu utom den senaste Tiggaren(den står på att läsa-listan). De två första Vecka 36 och Istället för dig tyckte jag var helt lysande. Vila i frid och Andra andningen lika så. Men Visning pågår tycke jag först om när jag läst färdigt slutet. Och nu när jag läst färdigt Avdelning 73 vet jag inte vad jag ska tycka. Jag tycker först och främst inte att man ska läsa boken fristående. Man bör läsa Visning pågår först.

Det som jag tror stör mig mest är att böcker (Visning pågår och Avdelning 73) inte får något slut. Det var okej i första boken men Avdelning 73 upplevde jag som någon förberedande sträcka inför Tiggaren. Jag kan inte riktigt känna för någon av personen då det mest upplevs som karma från Visning pågår. Jag vill verkligen veta hur det går i Tiggaren men jag hoppas också att jag får mina svar för jag orkar inte med mer drama. Det är mer personligt drama i de två senaste böckerna jag läst och jag tycker att sättet att skriva skiljer sig från de fyra första böckerna. Nu känns det som jag själv har skrivit en hel bok men denna lång utläggning är mest för jag själv ska komma underfund med vad jag själv tycker. Jag vill jättegärna veta vad ni tycker. Sammanlagt får boken 3,5 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *