Böcker,  Deckare/Thriller

Andreas Nylund 4 – Döden under ytan (2019)

Författare: Anne-Marie Schjetlein

”Andreas och Stina väntar barn och allt borde vara frid och fröjd, men det är något som skaver. Andreas får inte den kontakt med Stina han förväntar sig och när hon plötsligt blir inlagd på sjukhus står han ensam med ansvaret för de fyra barnen. Vad är det Stina döljer och vad har Petra med det att göra?

Samtidigt kommer en svårt skadad yngling in till akuten i Halmstad efter en motorcykelolycka. Andreas känner igen den medvetslöse pojken och ringer de chockade föräldrarna. När pojken en tid senare, uttorkad och svårt medtagen, återkommer till akuten, anar Andreas att det är någonting som inte stämmer. Varför dyker han upp igen? Ett mörkt familjedrama rullas upp, där skuld och hemligheter länge dolts.”

Du kan köpa boken HÄR eller HÄR

9789178350957_200x_doden-under-ytan

Recension: Efter att ha läst del tre i serien var jag otroligt trött på både Andreas och Stina. Jag är fortfarande inte förtjust i paret och hade klarat mig med mindre av dom och mer om det mörka familjedramat. För den delen gillade jag verkligen. Jag gillade även hur de två olika historierna sammanflätades mot slutet. Positivt överraskad av själva historien, var skeptiskt när jag öppnade boken. Deras personliga drama tror jag var lättare för mig att ignorera då jag var förberedd på det. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Recensionsexemplar från Bokfabriken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *