Böcker,  Skönlitteratur,  Ungdom

American royals 1 – Valet (2020)

Författare: Katharine McGee

”USA har aldrig haft en kungafamilj, men tänk om … Möt de tre kungliga syskonen, som lever ett liv i lyx och glamour, där varje steg bevakas av paparazzi-fotografer.
Beatrice är Amerikas kronprinsessa, och den första kvinna som så småningom ska sitta på tronen. Hela hennes liv är inrutat och utstakat, och det finns inget utrymme för frihet eller spontana beslut. Därför blir det riktigt komplicerat när hon kysser sin livvakt.
Samantha är lillasystern som inte bryr sig om regler och konventioner, hon bryr sig faktiskt inte om något alls, förutom den enda killen som hon absolut inte får dejta.
Den tredje i syskonskaran, Jefferson, är hela USAs favoritprins och han kan inte göra något fel i folkets ögon. Förutom möjligtvis om han förälskar sig i fel tjej.”

valet

Recension: Det här är är tonårsdrama på högsta nivå. Jag klarade inte av att läsa för mycket i sträck för jag blev lite trött på alla karaktärerna i perioder. Jag har inte helt bestämt mig om jag kommer läsa vidare serien. Trots att jag störde mig en hel del så är jag kanske ändå så pass nyfiken att jag vill veta hur det slutar. Sammanlagt får boken 3 av 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *